browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Geeky Girl

Posted by on 25 november 2016

De VPRO-serie Nederland van Boven vind ik geweldig en sindsdien wilde ik stiekem heel graag zelf beelden-van-boven kunnen maken. De tv-serie maakt vooral gebruik van helikopters, maar dat vond ik nét iets te vehbs00000_0r gaan 🙂

Maar een cameradrone stond vanaf toen wel hoog op mijn verlanglijstje. En met braaf gespaard verjaardagsgeld kon ik nu een eigen cameradrone kopen. Daar schuilt een hele wereld achter van vooral nerds die met allerlei soorten drones spectaculaire youtubes maken. En er zijn heel veel soorten drones weet ik nu. Het viel nog niet mee om een goede keus te maken, zeker niet in relatie tot het budget. Je kan echt helemaal los gaan met semi-professionele apparatuur. Ik koos voor de Hubsan X4 501S

Voor mij een prima drone: ik wil gewoon leuke beelden kunnen filmen en fotograferen. En het is daarbij ook gewoon superleuk speelgoed voor een geeky girl als ik. En nu maar heel veel oefenen met vliegen en filmen 🙂

 

 

3 Responses to Geeky Girl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.