browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Moerputten, een mooi stukje Den Bosch

Posted by on 21 januari 2017

Aan de Zuid-Westzijde van Den Bosch, vlakbij het ziekenhuis, ligt een mooi natuurgebiedje: Moerputten. We kwamen daar achter door de TV serie Nederland van Boven (is tie weer) die een mooi luchtopname van de Moerputtenbrug liet zien.

Deze voormalige spoorbrug (Langstraatspoorlijn) is inmiddels industrieel erfgoed en in 2011 gerenoveerd. Er zijn enkele wandelroutes die over en door het moeras voeren. Met nog een laatste beetje sneeuw en ijs een erg fotogeniek gebied. De temperatuur lag rond het vriespunt, maar met de winterzon op onze bol genoten we volle bak. Aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.