browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nederland van boven

Posted by on 10 februari 2018

Nederland van boven levert heel mooie beelden op. Ik ben er dol op en ik schreef er al eerder over in deze post.

En met mijn DJI Spark wil ik ook graag dit soort beelden maken. Van ons mooie Nederland maar wellicht ook op vakantiebestemmingen. Ik blijf dus lekker veel oefenen, als het weer het tenminste toelaat.
In de winter gaan mijn batterijen helaas een stuk korter mee. Na 10 minuten airtime piept de software al dat er nog maar 10% over is. En de wind maakt dat de Spark ook wat minder stabiel vliegt. Bij een wind harder dan kracht 3/4 (meer dan 20 km/u) stop ik met vliegen.

Op en rond de akkers bij ons in de omgeving zij ook mooie plekken om vanuit de lucht te filmen. En voor mij als drookie (drone-rookie, beginnend piloot) ideaal als het gevroren heeft, dan kan mijn Spark in ieder geval niet verdrinken 🙂

 

One Response to Nederland van boven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.