browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Toverland met Milan

Posted by on 8 juli 2018

Neefje Milan is weer bijna jarig en wordt dan 9 jaar, maar voor zijn 8e verjaardag had hij ook nog een feest-logeerweekend van ons tegoed. Dat was afgelopen weekend. Zaterdag zijn we met elkaar naar Toverland gegaan. Een compact pretpark met achtbanen, waterbanen en zelfs ook binnenattracties.

Het weer was top en de drukte in het park viel alleszins mee, ondanks dat er zaterdag een nieuwe achtbaan werd geopend. Dat was ook de enige rij die langer dan 10 minuten duurde 🙂 De Troy, een houten achtbaan, was mijn favoriet en ook de pirana was erg leuk!  ’s Avonds gingen we uiteraard sushi eten, Milan is er dol op en wij ook 🙂

Tot slot zijn we op zondagochtend naar een supermoto event in de buurt geweest (wat een herrie!!!) en in de middag hebben we samen met zijn zusje, vader, moeder en oma nog een heerlijke barbecue gehad.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.