browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

#zussenweekend #plusNouk

Posted by on 22 juli 2018

Ieder jaar gaan mijn zus en ik een weekendje samen weg. Liefst naar een Europese stad maar we zijn ook wel eens in eigen land gebleven of een paar dagen naar Malta.

Nichtje Nouk had voor haar verjaardag de wens om samen ‘een beleving’ te doen. Parijs, dat leek haar wel wat ๐Ÿ™‚ En uiteraard bedoelde ze daar Eurodisney mee ๐Ÿ™‚ Maar de Eiffeltoren wilde ze ook wel eens zien. Dus besloten we om van ons jaarlijkse zussenweekend een meidenweekend te maken. En dat was dik geslaagd!

Met de auto reden we vrijdagochtend vroeg heen, we waren rond lunch al in Parijs. Geen file en met navigatie probleemloos bij het hotel gekomen.

’s Middags meteen de Eiffeltoren op (met de lift) en ’s avonds nog lekker zwemmen in het zwembad op het dak van het hotel.

Op zaterdag zijn we de hele dag in Disney geweest. En die stoere chica is met haar 6 jaar 2x in de achtbaan Space Mountain geweest! Ze mocht er nรจt in qua lengte ๐Ÿ™‚ Het was er redelijk druk en helaas best veel attracties dicht. Maar we hebben ons er goed vermaakt.

Op zondag hebben we in de ochtend een erg leuke fietstocht gemaakt (met Nederlandse gids) langs alle bekende highlights. Het Louvre, de Notre Dame, over de Seine, over de Champs Elysee en langs centre Pompidou.ย Aan het einde van de zondagmiddag zijn we nog naar Montmartre geweest. Op Place du Tertre hebben we een karikatuur laten maken. Lijkt ie? Neuh, niet echt. Maar was wel erg leuk om een keer gedaan te hebben. Daarna zijn we weer naar huis gereden. Nouk heeft zowat de hele terugweg geslapen in de auto. Rond half tien kwamen we aan in Den Dungen. Moe maar heel blij om de vele mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.