browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dublin #LR20

Posted by on 12 augustus 2018

In januari waren Rob en ik 20 jaar samen. Een hele poos, maar hé: times flies when you’re having fun 😉

In juni gaven we een zomerfeest in de tuin #LR20 om het leven en de liefde te vieren. En afgelopen weekend vierden Rob en ik onze ‘verkering’ samen in Dublin. Waarom daar? Omdat we elkaar in januari 1998 in de Ierse pub in Eindhoven hebben leren kennen. Dus we vonden het een mooie reden om in een échte Ierse pub ons jubileum te vieren.

We verbleven in een knusse maar prima AirBnB in het Zuiden van Dublin en hebben de stad veelal wandelend verkend. De bekende Temple Bar bekeken (van buiten) en ander pubs ook van binnen gezien. Uiteraard Guiness gedronken (Rob dus) en ik lekker aan de G&T. De bibliotheek van Trinity College op de universiteit is werkelijk prachtig. Kan zo in een Harry Potter film 🙂

We zijn ook nog met een dagtrip naar de Ierse westkust geweest. Via prachtige smalle kronkelroutes naar het plaatsje Galway en via natuurgebied The Burren uiteindelijk de prachtige kliffen van Moher gezien. Wat een mooie ruige kustlijn! Daar zouden we best eens wat langer op en langs willen rijden met auto of motor. En sja, we hadden wel veel geluk met het mooie (on-Ierse) weer.

Op naar de volgende 20 jaar #vierhetlevenendeliefde

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.