browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Champagne *plop*

Posted by on 1 september 2019

Derde keer dat we een weekendje naar de champagnestreek gaan. En ook nu kozen we weer voor verblijf in Epernay. Een klein stadje / dorpje midden in de streek wat dus een goede uitvalsbasis is. Op vrijdag na een lange dag met veel file direct bij de VVV een proeverij gedaan. En bij onze favoriete (maar helaas erg dure) biologische champagnemerk Leclerc Briant ook wat geproefd. Het Marokkaanse diner bij Chez Ali was zalig! De slaapbank in ons appartement was helaas een drama.

Op zaterdagochtend na het ontbijt werden onze huurfietsen gebracht. Elektrische fietsen dus. En wat waren we blij ermee! Ok, ook na de eerste beste heuvel in turbostand hijgden we als een paard. Maar anders was ik de heuvel helemaal niet opgefietst. Laagland mens ten top!

In Hautvillers kwamen we per toeval op de ‘filmset’ van Hendrik Groen. En we zagen de hoofdrolspelers ook nog in hun busje voorbij komen. Erg grappig!

In Damery en in Epernay lekkere champagne geproefd en gekocht. En daarna met de drone nog even gevlogen. Heerlijk gegeten bij La Sardeigna.

Zondagochtend reden we met de auto nog langs twee huizen in Verzenay en daarna weer naar huis. Met een achterbak vol met flessen #nomnomnom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.